Modetøj

Hos Vorupør-lys ved vi, hvad det betyder at forkæle sig selv – uanset om der er tale om et par smukke levende lys, vidunderligt brugskunst eller at klæde sig i skønne, ekstravagante klæder. Derfor fører vi også Cream-kollektionen, der er tøj til den feminine kvinde. Tøjet understreger personligheden og bæres af kvinder med sans for mode.

Cream er lanceret af den danske Kaffe Clothing Company og har i løbet af få år, vundet land på det internationale marked – og det er ikke svært at forså hvorfor. Det er gennemført design med sans for hver eneste lille detalje og intet har været overladt til tilfældigheden. Det er meget feminint og den romantiske kvinde vil føle sig mødt og forstået af designs, der omfavner og varmer helt ind i hjertet.
Siden 2004 hvor brandets første kollektion kom på gaden, er det gået stærkt – Stilen er boheme-inspireret med et elegant feminint touch og brandet har fingeren på pulsen, lige nøjagtigt her. Og netop derfor har brandet nydt succes og været højt elsket af mange kvinder verden over.

Det naturlige spørgsmål, om det skønne tøj fra Cream er dyrt, kan besvaret helt enkelt – for nej, det behøver det nemlig ikke at være. Hos Vorupør-lys har vi et stort udvalg til billige, overskuelige priser. Det skal være den almindelige kvinde forundt at klæde sig med stil og værdighed.

Selvforkælelse er i dag så mange ting – det er at omgive sig med smukke ting, at passe på sin krop, holde sig i form og at klæde sig i netop dét, der får én til at stråle som den stjerne, man er. Og det er netop hvad tøjet fra Cream formår. Vi, hos Vorupør-lys, ved at det er essentielt at vi får lov at være, hvem vi er – og at have friheden til at udtrykke det i gennem vores liv. Både værdisæt, men også hvordan vi klæder os og hvordan vi smykker vores hjem. Og det vil vi gøre muligt – også for dig. Fordi vi ved, du fortjener det.

Så tøv ikke med at besøge os i butikken. Vores kompetente personale hjælper gerne – uanset hvilke ting, du måtte finde og elske hos os. Og så husk, at det altid er gratis at kigge.