• Langt tilbage i tiden

  Posted on november 12, 2012 by in Uncategorized

  Hos Vorupør-lys ved vi, at vi alle er unikke som mennesker – derfor er vores lys også unikke. At vi som mennesker, alle sammen er forskellige, er noget af det smukkeste i livet. Og hvorfor ikke hylde netop dét, når vi indretter vores hjem, giver en gave eller har særlige anledninger i livet?

  Det er vores opfordring til verden; at elske forskelligheden. Det gør vi. Derfor er vores lys altid i unikke designs, så uanset hvem du er, er der noget at finde i sortimentet. Og selvfølgelig står det ikke alene, for alle lys er håndlavede. Godt håndværk fra det første dyp til det sidste lille finish er mindst lige så vigtigt. Dét er endnu et af de kendetegn, vi er stolte af.
  Alle vores lys er håndlavede og unikke, de er udført i ren paraffin, hvilket giver et bedre lys end andre typiske materialer, der bruges til netop stearinlys. Lysene har en lang brændetid, så de kan stå igennem mange hyggelige timer.

  Langt tilbage i tiden har levende lys været brugt til at skabe stemning – selv efter, vi ikke har brug for det som lys- eller varmekilde. Der sker noget, når der brænder levende lys. Samværet synes mere intimt og det varme skær fra ét eneste lys, kan varme flere sjæle på samme tid.

  Uanset om det er en gave til en særlig anledning, til varme og lys i vinterens kulde eller på bordet om grillen ved sommertid, så er det en måde at vise, vi går op o samværet. At vi sætter pris på hinandens selskab og gør os umage for lige netop det at være i nuet og skabe de rammer, der giver plads til hygge, humor og intimitet. Det er det særlige, lysene kan – og som de altid har kunnet.

  Netop derfor sætter vi hos Vorupør-lys en ære i, at vores unikke lys er håndlavede med kærlighed og snilde. De er med deres lange brændetid og smukke design klar til at skabe varme og glæde til en hvilken som helst lejlighed. Og uanset om du leder efter det sidste til julehyggen, julegaven til kollegaer eller familie eller blot det personlige præg i indretningen – så kommer du til det rigtige sted, når du besøger os. Og vores dygtige personale hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål af nogen art.

  Så lad os hylde livet, forskelligheden og glæden – vi venter blot på at du tager skridtet og kigger ned i butikken.