Butikken

Vorupør Lys er placeret i Nr. Vorupør på Vesterhavsgade 124 lige over for Strandgaardens Camping og er dermed let at finde og let tilgængelig. I butikkens stemningsfulde indretning finder du et bredt og meget alsidigt udvalg af håndstøbte lys i mange former og farver til enhver lejlighed. Desuden finder du i butikken mange former for brugskunst, alsidige gaveartikler og servietter.

Blandt de håndstøbte stearinlys i Vorupør Lys har vi helt sikkert også nogen, som passer til den anledning eller indretning du leder efter. Om det er fødselsdagen, bryllupsdagen eller bare en ekstra detalje til din stue, så kan et elegant og unikt lys være med til at sætte den helt rette stemning. I butikken finder du også artikler som servietter og anden brugskunst, der passer til dine lys og understreger den atmosfære du gerne vil skabe. Vorupør Lys er desuden et godt sted at se efter den gave til kollegaen, veninden eller familien, som du lige står og mangler. Med vores udvalg i gaveartikler finder du helt sikkert også noget, som passer til lige den anledning du søger.

Hvis du gerne vil prøve en anderledes og sjov aktivitet, så kan du hos Vorupør Lys kan prøve at lave dine egne lys i vores selvdypafdeling. At dyppe lys er en fængende aktivitet for alle aldersgrupper, og der behøves ingen tilmelding, uanset om du kommer sammen med familien, veninderne eller for dig selv. Der er kyndig vejledning gennem hele processen, hvor der er behov for det, og sammen kan I opleve den helt specielle følelse af at se, hvordan en væge gennem mange lag af stearin, gåpåmod og kreativitet bliver til et smukt og unikt lys.